Profile

Join date: Nov 9, 2022

About


bitcoin360ai parijs


Boos

Chiliz Coin kopen (CHZ) 2022Naar verluidt zal de Akoin cryptocurrency ook worden gebruikt in Mwale Medical and Technology City (MMTC), een groene stad in West-Kenia, die ook door KE International gebouwd is. De stabelcoin krijgt hierdoor een enorme boost in gebruikers en adoptie.

Het aanbod van NFT kunst is zeer beperkt omdat er maar 10.000 verveelde apen zijn. In combinatie met de enorme belangstelling voor het merk, hebben we een dynamiek van grote vraag en weinig aanbod, die onvermijdelijk de prijzen opdrijft.0 %

De wereldberoemde r&b zanger Akon gaat zijn eigen stad in Senegal bouwen. Akon City wordt een “futuristische cryptovaluta stad” die uitsluitend gebruik zal maken van de Akoin cryptocurrency. Akon City heeft recentelijk een contract van zes miljard dollar overhandigd aan een Amerikaans ingenieursbedrijf KE International dat binnenkort zal starten met de bouw van de stad.

De Amerikaanse tennisser niet alleen betrad de wereld van NFT's, maar ze sprong er meteen in door lid te worden van het bestuur van een bekend NFT-sporttokenplatform. Williams zit in het bestuur van Sorare als partner om een ​​diepgaande analyse van de sportsector te bieden vanuit het perspectief van een speler. Williams heeft zijn opwinding uitgesproken over het idee om de NFT-markt te betreden met het op sport gerichte digitale bedrijf.

 Weinsanto voegde eraan toe dat het M3TALOVE-assortiment waarschijnlijk een van de beste methoden is om gebruik te maken van non-fungible tokens (NFT's) om een ​​samenwerking tussen muziek, de metaverse en mode te laten zien. "Ik wilde een groep die draagbaar is, maar toch bijzonderheden heeft die in het echte leven ondenkbaar zijn." Hoe Bored Ape Yacht Club werkt

De BAYC NFT Collectie bevat 10.000 Bored Ape NFT's. Dit verdubbelt als een ticket naar een van de meest exclusieve NFT-gemeenschappen. Het team bracht 30 van de NFT's op de markt voor een platte 0,08ETH in april 2021. Deze collectie was anders dan CryptoPunks in die zin dat het eigendomsrechten en commerciële gebruiksrechten gaf. De gemeenschap hield hiervan.Web3 was klein maar belangrijk aanwezig op Paris Fashion Week

Akon City zal worden gevestigd in de buurt van Mbodième, wat een klein kustdorpje in het westen van Senegal, West-Afrika. De plaats ligt op minder dan een uur rijden ten zuiden van de nieuwe internationale luchthaven ‘Blaise Diagne’ in Dakar.

Bored Ape Yacht Club Utility0

“We hadden dit jaar een showroom tijdens de Paris Vogue Week om een ​​aantal van de samenwerkende namen en labels te laten zien die deel kunnen uitmaken van Religion Tribe. Dit maakt Religion Connexion een inclusief model, totaal anders dan de grote gamers als LVMH. We gebruiken Web3 om makers weer energie te bieden.”

De president en medeoprichter van Akon City, Jon Kara zei dat de token begin volgende maand gelanceerd zou worden en dat het uiteindelijk over het hele Afrikaanse continent en daarbuiten gebruikt zal worden.

Waarom is de Bored Ape Yacht Club zo duur?

0

Kryll is gebouwd als een platform voor geautomatiseerde cryptocurrency-handel en geeft u de mogelijkheid om met zo min mogelijk middelen deel te nemen aan succesvolle cryptohandel.

Naast het produceren en schrijven van muziek, zet de zanger zicht ook in voor goede doelen. Zo heeft Akon verschillende projecten opgezet, waaronder “Akon Lighting Africa”, een bedrijf dat achttien Afrikaanse landen van zonne-energie voorziet. Akon is al jaren een crypto-fan hij investeerde al in 2014 in Bitcoin. Hij kwam op het idee om Akon City te bouwen nadat hij verbaasd was dat hij CFA-franken in Parijs niet kon omwisselen.    Diz definieerde dat deelnemers aan de Balmain Competition de kans hadden gekregen om de Balmain Thread-groep te koppelen zo snel als ze hun tickets hadden verkregen. Hij voegde eraan toe dat degenen die aanwezig waren bij het streamen van de wedstrijd hyperlinks kregen om bij te wonen op Balmain.com. "En alle kijkers op de avond van de wedstrijd waren uitgenodigd om verstrikt te raken door 'The Second' te lanceren, een mobiele foto-expertise-app aangedreven door MintNFT waarmee deelnemers hun favoriete mode-tweede op de Balmain Competition kunnen grijpen in hun eigen kenmerkende ." herwerk NFT.”

De crypto stad “Akon City” krijgt 6 miljard aan investeringen

B

bitcoin360ai parijs

More actions